Over ons

Rotinox Grootkeukentechniek is gevestigd in het Drentse Assen, en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en het onderhouden van professionele keukens.
Ons klantenbestand is zeer divers. Zo werken wij niet alleen samen met hotels en restaurants, maar zijn wij ook actief in de gezondheidszorg, het onderwijs en bij sportverenigingen.

Vanwege deze diversiteit vinden wij het belangrijk om maatwerk te leveren. Bij iedere klant wordt daarom afzonderlijk gekeken op welke manier wij onze diensten en producten kunnen inzetten.
Of het nu gaat om de reparatie van een combi-steamer, de installatie van een nieuwe vaatwasser of plannen voor een hele nieuwe keuken. Wij denken met u mee, geven advies en begeleiden u door het hele traject.
Wij weten immers wat nodig is om uw keuken optimaal te laten functioneren, en dit alles met het oog op logistiek, werkklimaat, veiligheid en hygiëne.

Omdat wij een nauwkeurige selectie gemaakt hebben in kwalitatief hoogwaardige en duurzame merken, is er een sterk, innovatief en veelzijdig assortiment ontstaan.
Een breed assortiment met aantrekkelijke prijzen waar wij alle kennis van in huis hebben.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.